// Optimizare SEO - SEO Rocket

Optimizare SEO

Optimizare SEO - Procesul de optimizare

Optimizare SEO

Chiar dacă sunteți la început, este important să vă asigurați că aveți vizibilitate pe Google, pentru acest lucru aveți nevoie de Optimizare SEO

Dacă doriți să vă promovați site-ul sau blogul pentru a obține mai mult trafic, atunci ar trebui să încercați serviciile de optimizare SEO oferite de SEO Rocket!

Cuprins

Optimizare SEO (Search Engine Optimization) - Promovarea în Google prin optimizarea site-ului dvs

Optimizarea SEO este încă o problemă importantă pentru proprietarii de site-uri web. Dacă sunteți o afacere mică, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat pentru a fi găsit organic în rezultatele motoarelor de căutare. Iată câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți SEO și a crește traficul organic către site-ul dvs.

Servicii de optimizare SEO - 2 efecte benefice ale acestora

Există două beneficii în optimizarea unui site web pentru rezultatele motoarelor de căutare: Unul, crește rangul paginii unui site web, ceea ce duce la o expunere mai mare și la o șansă mai mare de clasare pe prima pagină a rezultatelor căutării. În al doilea rând, se asigură că o companie va fi găsită atunci când clienții caută un produs sau un serviciu.

Creșterea traficului organic și a pozitiilor pe cuvinte cheie in Google

Cea mai bună modalitate de a obține mai mult trafic pe site-ul dvs. este prin optimizarea SEO a acestuia. Aceasta înseamnă că ar trebui să includeți cuvinte cheie în site-ul dvs. De exemplu, dacă dețineți un site despre pescuit, ar trebui să includeți cuvinte cheie precum „pescuit”, „undita”, „crap”, etc. Dacă sunteți interesat de pescuit, vă puteți asigura că includeți aceste cuvinte cheie în articolele dvs. . Le poți include și în titlurile postarilor tale.

Puteți scrie conținut grozav, dar dacă nimeni nu știe despre site-ul dvs., atunci nu îl va vizita. De aceea trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat SEO. Poate fi ușor sau greu pentru tine să faci asta. Cu toate acestea, există multe site-uri web care vă pot ajuta. Puteți afla despre SEO de pe site-uri precum acesta. Odată ce ai învățat SEO, poți să o faci singur.

Creșterea conversiilor asistate privind ciclul de achizitie al userilor

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii atunci când caută să-și optimizeze site-urile pentru motoarele de căutare este să creadă că cuvintele cheie și backlink-urile sunt singurul lucru care contează. Ceea ce face cu adevărat diferența cea mai mare este să ai un conținut bogat în semnificație și valoare pentru consumator și să apară organic în rezultatele căutării. Acesta este motivul pentru care este important să vă concentrați pe a face site-ul dvs. valoros pentru consumator, în loc să vă concentrați pe cât de mult trafic veți obține de la motoarele de căutare.

Optimizare SEO - Procesul de optimizare SEO

Există multe componente care intră în optimizarea unei strategii SEO. Iata cateva din acestea.

Optimizare SEO - Procesul campaniei

Stabilirea obiectivelor unei campanii SEO

Când vine vorba de o campanie SEO, totul este despre stabilirea obiectivelor. Fiecare campanie va avea obiective diferite. Deci, cum vă stabiliți obiectivele campaniei dvs. SEO? Iată câteva întrebări pe care să le puneți pentru a vă ajuta să determinați cele mai bune obiective de stabilit pentru campania dvs.

 

Cum vei ști dacă ți-ai atins obiectivele dacă nu îți stabilești niciun obiectiv? Este important să stabiliți obiective pentru campania dvs. Trebuie să știi câți bani vei cheltui și câți clienți potențiali vei genera. Vei ști că ți-ai îndeplinit obiectivele dacă obții un bun rentabilitate a investiției.

 

Aceasta este suma de bani pe care o veți câștiga după ce campania dvs. SEO a fost finalizată. Dacă nu faci bani, atunci obiectivele tale nu sunt îndeplinite.De asemenea, ar trebui să urmăriți câți bani cheltuiți și câte clienți potențiali primiți. Puteți utiliza acest lucru pentru a determina dacă trebuie să faceți modificări campaniei dvs.

Optimizare SEO On-Page

Fiecare pagină web ar trebui să aibă o etichetă de titlu bogată în cuvinte cheie, ușor de utilizat și o meta descriere. Nu există reguli stricte când vine vorba de meta descrieri. Lungimea ideală este de 150 de caractere. Dar, nu fi tentat să-ți înghesui cuvintele în acel spațiu, altfel vei ajunge cu o descriere lungă și plictisitoare, care nu dă nicio valoare vizitatorului tău.

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți atunci când vă creați pagina web este să scrieți o etichetă de titlu grozavă, atrăgătoare. Veți folosi acest lucru pentru a ajuta oamenii să vă găsească pagina în motorul de căutare. Eticheta de titlu ar trebui să conțină cuvinte cheie. Cu toate acestea, nu ar trebui să utilizați prea multe cuvinte cheie în eticheta de titlu. Acest lucru va face eticheta dvs. de titlu dificil de citit.

Optimizare SEO - meta titlu si descriere

Eticheta dvs. de titlu ar trebui să fie ușor de citit și să conțină cele mai importante informații despre pagina dvs. web.De asemenea, ar trebui să fie ușor de înțeles și să nu conțină greșeli de ortografie sau cuvinte greșite.

Trebuie să scrieți o meta-descriere pentru fiecare pagină de pe site-ul dvs. Această descriere îi va ajuta pe vizitatori să decidă dacă să facă sau nu clic pe linkul către pagina ta. Puteți folosi un cuvânt cheie și în meta descrierea dvs. De fapt, cel mai bine este să folosiți două cuvinte cheie în meta descrierea dvs. Unul dintre ele ar trebui să fie un cuvânt cheie pe care îl utilizați în eticheta de titlu.Cu toate acestea, nu încercați să folosiți în exces cuvintele cheie.

În concluzie, pentru a maximiza eficacitatea eforturilor dvs. de optimizare a paginii, este important să faceți toate lucrurile mărunte corect și să vă asigurați că conținutul dvs. este găsit de Google și de alte motoare de căutare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să creați conținut grozav și apoi să îl promovați.

optimizare seo - off-page

Optimizare SEO Off-Page

Un link bun în afara paginii către site-ul dvs. este o componentă cheie a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO). Cu toate acestea, crearea de link-uri de calitate pentru o varietate de site-uri de înaltă calitate este dificilă.

De asemenea, trebuie să fie relevante. Un link de la un site la care încercați să ajungeți valorează mult mai mult dacă este relevant și de înaltă calitate. Aceasta înseamnă crearea de backlink-uri de pe site-uri care nu sunt concurența dvs., dar sunt similare ca subiect, categorie și public.

Tipuri de backlink-uri si beneficiile unei campanii de optimizare seo off-page

Există două tipuri de backlink-uri: interne și externe. Backlink-urile interne sunt create atunci când site-ul dvs. web trimite către o altă pagină de pe același domeniu. De exemplu, dacă sunteți comerciant cu amănuntul și doriți să creați linkuri către paginile dvs. de produse, puteți utiliza text precum „Faceți clic aici pentru a vedea tricourile noastre pentru bărbați”. Acesta este un backlink.

Ele ajută la creșterea traficului dvs. și, de asemenea, ajută motoarele de căutare să înțeleagă importanța site-ului dvs. Este o măsură a cât de bine este clasat site-ul dvs. Link-urile cu un rang de pagină mai ridicat vă vor ajuta să obțineți o poziție mai înaltă în clasamentul motoarelor de căutare. Rangul paginii site-ului dvs. depinde de numărul de backlink-uri care indică către acesta și de calitatea backlink-urilor. Backlink-urile de calitate sunt link-uri care indică site-ul dvs. de la site-uri relevante de înaltă calitate. Cu cât ai mai multe backlink-uri, cu atât rangul paginii tale va fi mai mare.

Te vei descurca mai bine în SEO dacă creezi o listă de site-uri web relevante pentru nișa ta. Aceasta înseamnă că trebuie să găsiți site-uri similare cu site-ul dvs. De asemenea, este important să aflați cine conduce aceste site-uri.

Semnale sociale si de brand awareness

Un principiu psihologic din această listă este conștientizarea socială și a mărcii. Oamenii sunt mai predispuși să cumpere de la o companie în care cunosc, le place sau în care au încredere. Și o mare parte din asta este conștientizarea mărcii. Dar există alte două elemente ale conștientizării sociale și a mărcii: simpatia și familiaritatea. Este mai probabil să cumpărăm de la cineva care ne place decât de la cineva care nu ne place. Și este mai probabil să cumpărăm de la un brand cunoscut decât unul nou.Este nevoie de crearea unui sentiment de apartenență. Când încerci să construiești o comunitate, te ajută să fii autentic, deschis și amabil. De aceea, majoritatea comunităților online au succes, deoarece sunt construite pe o bază de încredere. 

Cel mai bun mod de a crește gradul de cunoaștere a mărcii este să fii vizibil și aici intervine rețelele sociale. Rețelele sociale sunt un loc minunat pentru a începe să construiești un brand și să te conectezi cu potențialii clienți. De asemenea, vă oferă șansa de a vedea ce spun oamenii despre afacerea dvs. și de a aborda orice probleme care pot apărea.

Optimizare SEO - reputatie online

Managementul reputatiei online si interactiunea cu clientii

Pentru a-ți construi o reputație bună pentru afacerea ta, va trebui să folosești rețelele sociale. Acest lucru se datorează faptului că veți putea afla despre opiniile clienților dvs. Puteți folosi aceste informații pentru a îmbunătăți produsele sau serviciile pe care le oferiți.

De fapt, dacă vrei să știi ce cred clienții tăi despre afacerea ta, atunci poți începe să te uiți la comentariile pe care le fac pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter. Aceste comentarii vă pot oferi feedback valoros.

Ar trebui să încercați întotdeauna să răspundeți clienților dvs. și este bine dacă puteți răspunde la orice întrebări pe care le pun. Acest lucru îi va face să știe că îți pasă de afacerea ta. Ei vor aprecia asta. Dacă nu le răspunzi, vor fi nefericiți. Se pot plânge chiar și altora despre tine. Acest lucru va avea un efect negativ asupra afacerii dvs.

Ar trebui să fii sigur că îți menții clienții fericiți și mulțumiți. Acesta este cel mai bun mod de a construi o bază de clienți loiali.

Concluzie

Când vine vorba de optimizare SEO, nu este un proces de setare și uitare. Necesită atenție și monitorizare constantă pentru a vă asigura că profitați la maximum de ea. Dacă nu aveți timp sau experiență pentru a le gestiona, atunci este mai bine să o externalizați unui specialist sau agentii SEO.

Consultați articolele mele anterioare pentru mai multe informații despre optimizarea SEO și beneficiile de a avea un site web optimizat pentru motoarele de căutare precum Google, Bing și Yahoo.

SEO Starter

Pachetul pentru afaceri mici
RON1000
RON 750 Lunar
 • Cercetare cuvinte cheie
 • Configurare Google Analytics
 • Optimizare Titlu si Descriere
 • SEO Tehnic(Robots.txt, Sitemap, Schema, etc.)
 • Crearea de link-uri interne
 • Editarea și optimizarea conținutului
 • Optimizare de bază on-site
 • Crearea de link-uri externe
 • Raport personalizat lunar
 • Perioada minima 3 luni

SEO Advanced

Pachetul pentru afaceri medii
RON1500
RON 1250 Lunar
 • Cercetare cuvinte cheie
 • Configurare Google Analytics
 • Optimizare Titlu si Descriere
 • SEO Tehnic(Robots.txt, Sitemap, Schema, etc.)
 • Crearea de link-uri interne
 • Editarea și optimizarea conținutului
 • Optimizare de bază on-site
 • Crearea de link-uri externe
 • Raport personalizat lunar
 • Perioada minima 3 luni
 • Optimizare avansata on-site
 • Crearea de continut optimizat seo (10.000 cuvinte)
 • Call de consultanta lunar

SEO Enterprise

Pachetul pentru afaceri mari
RON2500
RON 1750 Lunar
 • Cercetare cuvinte cheie
 • Configurare Google Analytics
 • Optimizare Titlu si Descriere
 • SEO Tehnic(Robots.txt, Sitemap, Schema, etc.)
 • Crearea de link-uri interne
 • Editarea și optimizarea conținutului
 • Optimizare de bază on-site
 • Crearea de link-uri externe
 • Raport personalizat lunar
 • Perioada minima 3 luni
 • Optimizare avansata on-site
 • Crearea de continut optimizat seo (15.000 cuvinte)
 • Call de consultanta lunar
 • Distributie Press Release
 • Raport Heat Map
 • Crearea de link-uri cu autoriate

FAQ - Intrebari frecvente

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site web în rezultatele căutării pentru un anumit cuvânt cheie sau expresie.

Cea mai bună modalitate de a vă optimiza site-ul este să creați conținut care este relevant pentru industria dvs.

SEO vă ajută să obțineți mai mult trafic și să faceți mai mulți clienti/bani.

Site-ul dvs. va fi clasat mai sus dacă are cuvinte cheie care sunt relevante pentru ceea ce vindeți.

Vă puteți crește clasamentul având conținut relevant, cum ar fi articole, pe site-ul dvs. De asemenea, puteți utiliza cuvinte cheie diferite

Nu, nu trebuie să aveți un web designer profesionist. Dacă doriți, puteți angaja un designer web independent.

Cel mai important aspect al SEO este să ai conținut relevant pe site-ul tău.

Cel mai bun mod de a afla dacă site-ul dvs. are un SEO bun este să vă uitați la rezultatele căutării site-ului dvs. Dacă are conținut relevant și mult trafic, atunci probabil că are SEO bun.